Witte tanden

Wilt u witte tanden, bijvoorbeeld omdat u het nu niet prettig vindt om breeduit te lachen? U kent de televisiespots en films wel waarin de sterren allemaal prachtige witte tanden hebben. Zien zij er niet stralend uit? Dat is iets dat u ook kunt bereiken en u hoeft er niet eens een paar honderd euro voor te betalen bij de tandarts. U kunt in plaats daarvan gebruik maken van de mogelijkheid om uw tanden thuis te bleken. U zorgt er in 5 dagen voor dat u met 10 minuten per dag een paar tinten kleur kunt verliezen!
Naar de Tandenbleeksets →

Waarom witte tanden?

Witte tanden zorgen voor de uitstraling van een gezond gebit, zoals we daar allemaal naar op zoek zijn. Het biedt u daarnaast de mogelijkheid om breeduit te kunnen glimlachen, op het moment dat u het naar uw zin heeft. U zorgt ervoor dat u niet langer rekening hoeft te houden met uw gebit en u stralend voor de dag kunt komen. U verwijdert de vlekjes op uw tanden tijdens het tanden bleken, waardoor de stralende glimlach bovendien op een duurzame manier in elkaar zit en een lange tijd mee zal gaan.

Zelf toewerken naar witte tanden

U kunt zelf toewerken naar witte tanden, zodat het niet langer nodig is om daarvoor naar de tandarts te gaan. Blijf bovendien weg uit de diverse schoonheidssalons, aangezien die over het algemeen te weinig ervaring hebben om goed aan de slag te kunnen gaan met de professionele middelen waarmee ze werken. Het is in plaats daarvan beter om zelf aan de slag te gaan met de mogelijkheden tot tanden bleken. U doet dit in maar 5 dagen en u heeft er maar 10 minuten per dag voor nodig. Uiteraard wordt er een handige gebruiksaanwijzing meegeleverd, zodat u precies weet hoe u er gebruik van kunt maken.

Voordelige witte tanden

U zorgt op een voordelige manier voor witte tanden, zodat u op een stralende manier voor de dag kunt komen. U betaalt iets meer dan €10, om op die manier een aantal tinten wittere tanden te realiseren. Het resultaat van het tanden bleken is daarmee gelijk aan dat van de tandarts, al betaalt u er behoorlijk wat minder voor. In Amerika is men al volledig overgestapt op deze methode, waardoor het een uitstekend moment is om er nu ook in Nederland gebruik van te gaan maken. Wij brengen het product naar u toe, zodat ook u met een stralende witte glimlach voor de dag kunt komen.

Stralende lach met witte tanden

U zorgt voor een stralende lach met witte tanden. Uw tanden zien er prachtig uit, waardoor u die nooit meer hoeft te verbergen. U zorgt hier op een voordelige manier voor, aangezien het niet nodig is om langs te gaan bij de tandarts. Uiteraard is het resultaat vergelijkbaar, zodat u er zeker van bent dat u mooie witte tanden heeft. U kunt zelf uw tanden bleken, aangezien het met de bijgeleverde handleiding op een heel eenvoudige manier toe te passen is, ook wanneer u er geen ervaring mee hebt.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →