Resultaat

Resultaat met onze producten
Bent u benieuwd naar het resultaat wanneer u uw tanden besluit te bleken? Het duurt over het algemeen maar minder dan een week, om ervoor te zorgen dat uw tanden er behoorlijk witter uit zullen zien. Het is voldoende om 10 minuten per dag te investeren, gedurende een periode van 5 dagen. U kunt op die manier een volledige kuur doorlopen, zodat u een stralende witte lach krijgt. Uiteraard kunt u het bleaching product gewoon zelf toepassen, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft en anderen hier geen weet van hebben.
Naar de Tandenbleeksets →

Minder dan een week tijd

U kunt resultaat verwachten in minder dan een week tijd, waardoor uw tanden bleken niet eens veel tijd hoeft te kosten. Wist u dat het voldoende is om maar 10 minuten per dag te reserveren? Houd er rekening mee dat sterk vergeelde tanden een stuk witter zullen worden, maar dat het niet mogelijk is om papierwitte tanden te realiseren. Een dergelijk resultaat is niet realistisch, aangezien niemand dergelijke witte tanden heeft. In plaats daarvan kunt u rekenen op tanden die zo’n 5 – 7 tinten lichter zullen worden, waardoor deze er stralend wit uit komen te zien.

Vlekken verwijderen op de tanden

Het bleken van uw tanden werkt op basis van het verwijderen van vlekken, die hierop aanwezig zijn. De gele kleur die er op onze tanden ontstaat is eigenlijk afkomstig van de vlekken die er zitten. Het is van belang om deze weg te halen door goed te poetsen. Na verloop van tijd worden de vlekken echter een stuk hardnekkiger, waardoor het poetsen van onze tanden niet langer voldoende is. U kunt dan uw tanden bleken om toch een interessant resultaat te behalen en ervoor te zorgen dat u weer een stralende glimlach op uw gezicht kunt toveren.

Lichtere tint in de mond

Het mooie van witte tanden is dat ze zorgen voor een meer lichte tint in de mond. Dit is wellicht lastig voor te stellen wanneer u het resultaat nog nooit eerder bij anderen heeft gezien. Kijk niet alleen naar de foto’s waarop anderen laten zien hoe hun tanden een stuk lichter zijn geworden, maar zoek ook foto’s van het complete gezicht met een gezond gebit. Op die manier kunt u zien dat het gezicht er als geheel een stuk mooier uitziet wanneer we mooie tanden hebben. Witte tanden zijn wat dat betreft een prachtig onderdeel van ons gezicht, dus waar wacht u nog op?

Stralende witte lach

U kunt uw tanden bleken om zelf toe te werken naar dat interessante resultaat, waarbij uw tanden mooi wit zijn. Ga er vanuit dat uw tanden een aantal tinten lichter zullen worden, door in ieder geval 5 dagen lang uw tanden te bleken. Dit kost u maar een paar minuten per dag, terwijl het resultaat aan de andere kant uitstekend is. Uw tanden zullen eventueel weer wat tinten kwijt raken, maar dit zal altijd beperkt blijven. U zorgt daarmee voor een langdurig resultaat, met witte tanden die u graag aan de rest van de wereld zal laten zien.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →