Tanden laseren

Laat uw tanden laseren, zodat u deze behoorlijk witter kunt laten maken. Het laseren van uw tanden werkt het meest snel en effectief, op het moment dat u een stralende glimlach met witte tanden wenst. De lasertechnologie maakt het mogelijk om hardnekkige vlekken op uw tanden te verwijderen, door deze als het ware kapot te maken. Aan de andere kant kunt u veilig uw tanden laten laseren. Het laten laseren kunt u door een tandarts of andere professional laten doen. Het vormt wat dat betreft een alternatief voor de behandelingen waar u thuis voor kunt zorgen.
Naar de Tandenbleeksets →
Tanden laseren

Tanden tot 9 tinten witter

Laat uw tanden laseren en zorg er op die manier voor dat deze tot 9 tinten witter zullen worden. 1 – 2 tinten witter begint al aardig op te vallen, wat betekent dat het resultaat van een laserbehandeling daadwerkelijk verbluffend zal zijn. U zal uw eigen tanden niet langer herkennen, u heeft ineens een stralende glimlach waar iedereen om u heen jaloers op zal zijn. Toch duurt het tanden laseren aan de andere kant niet langer dan anderhalf uur, waardoor u er nauwelijks tijd voor vrij hoeft te maken.

Tanden laseren tegen verkleuringen

U kunt uw tanden laseren om vervelende verkleuringen tegen te gaan. Rookt u bijvoorbeeld veel, of drinkt u veel koffie waardoor uw tanden een stuk geler zijn geworden? Laat een van uw tanden een wat gelige aanslag zien, terwijl daar bij de andere tanden geen sprake van is? In al die gevallen is het mogelijk uw tanden te laten laseren. Het is een van de duurdere behandelingen om uw tanden witter te maken, maar hier staat een hoge mate van effectiviteit tegenover. Laat uw tanden laseren en zorg ervoor dat deze er stuk voor stuk mooi wit uit komen te zien.

Effectieve behandelmethode

Het tanden laseren vormt een zeer effectieve behandelmethode, die er daadwerkelijk voor zorgt dat u een prachtige glimlach krijgt. U maakt eerst gebruik van een screening of een intakegesprek, om vervolgens een voorbehandeling plaats te laten vinden. Daarna vindt de medicatie plaats en gaat men over tot het tanden witten, om uiteindelijk nog voor een nabehandeling te zorgen. Laat uw tanden laseren aan de hand van deze stappen, zodat u kunt rekenen op stralende witte tanden, terwijl u aan de andere kant gebruik maakt van een vlotte en veilige manier van behandelen.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →