Bleaching tanden

Bleaching van tanden met bleekgel of bleekpen
U kunt met een bleekgel of bleekpen zorgen voor de bleaching van uw tanden, waardoor u kunt rekenen op een stralende glimlach. U hoeft nooit meer uw tanden te verbergen, dankzij de wittere tint zien deze er prachtig uit. U kunt de bleaching van uw tanden zelf uitvoeren met een bleekgel of een bleekpen. U maakt gebruik van professionele mogelijkheden, terwijl u daar aan de andere kant de deur niet voor uit hoeft.
Bleaching tanden
Naar de Tandenbleeksets →

Bitje met bleekgel

Wilt u zorgen voor de bleaching van uw tanden, met behulp van een bleekgel? U maakt in dat geval gebruik van een bitje, in combinatie met een effectieve gel. U kunt het bitje eenvoudig indoen, of deze met behulp van heet water volledig naar uw tanden laten vormen. Vervolgens plaatst u de gel in het bitje, zodat deze goed om de tanden heen zal sluiten. De gel zorgt ervoor dat het vuil als het ware op zal lossen. Hierdoor zorgt u voor de bleaching van uw tanden, terwijl u gebruik kunt maken van een volledig veilige en zeer effectieve gel.

Bleaching tanden met een bleekpen

U kunt daarnaast zorgen voor de bleaching van uw tanden door gebruik te maken van een handige bleekpen. Dit maakt het mogelijk om er ook onderweg voor te zorgen dat uw tanden mooi wit blijven. Gebruik de bleekpen om uw tanden een paar tinten lichter te maken, of gebruik de pen vooral om de witte tanden te behouden. De bleekpen laat zien dat u de bleaching van uw tanden kunt uitvoeren waar u maar wilt. Neemt de handzame pen eenvoudig mee op reis, zodat u zelfs op vakantie kunt rekenen op een stralende witte glimlach, waar iedereen jaloers op zal zijn.

Stralende witte tanden

U zorgt met de bleaching van uw tanden voor een stralende witte glimlach, zoals u die wellicht kent van de sterren in Nederland en in het buitenland. Uw tanden zijn na de eerste keer niet direct spierwit, maar u merkt duidelijk verschil ten opzichte van voor de behandeling. Maak uw tanden een paar tinten lichter en zorg er daarmee voor dat u weer breeduit kunt lachen. Is een van uw tanden wat geler, of heeft u last van aanslag door koffie of roken? De bleaching van uw tanden zorgt ervoor dat u dit eindelijk achter u kunt laten en al uw tanden mooi wit worden.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →