Tanden facings

Wilt u gebruik maken van tanden facings, of bent u benieuwd hoe die ervoor zorgen dat u kunt rekenen op een prachtige glimlach? Iedereen mist ergens wel een hoekje van een tand, heeft een tand scheef staan of heeft te maken met een lelijke verkleuring. Het is mogelijk om deze ongemakken te verhelpen, door gebruik te maken van de tanden facings. U zorgt er wat dat betreft voor dat uw tanden er weer feilloos uit zullen zien, zonder dat u daarvoor een grondige ingreep hoeft te ondergaan.
Naar de Tandenbleeksets →
Tanden facings

Tanden facings voor een stralende glimlach

De tanden facings zorgen voor een stralende glimlach, door het uiterlijk van uw tanden te verfraaien. U maakt gebruik van een vulmateriaal in de kleur van uw tand, beschikbaar als composiet of porselein. In de beide gevallen wordt het op de tand of op meerdere tanden geplakt, om daarmee te zorgen voor een soort verlenging of afwerking, die voor een stralend geheel zal zorgen. U kunt uw tanden zelf normaal gesproken niet zien, maar na een blik in de spiegel zorgen de tanden facings voor meer dan voldoende zelfvertrouwen, om voortaan breeduit te glimlachen.

Facings van porselein of composiet

U kunt gebruik maken van twee verschillende soorten tanden facings. U kunt gebruik maken van de exemplaren van composiet, of aan de andere kant kiezen voor het porselein. Veel mensen hebben een voorkeur voor porselein, omdat dit bekend staat om de hoogste hardheid en duurzaamheid. Het composiet vormt een meer voordelig alternatief, al is ook dit van een goede kwaliteit. Het is wat dat betreft verstandig om de tanden facings met elkaar te vergelijken en afhankelijk van het budget gebruik te maken van een van de beide materialen. Het porselein is duurder als het gevolg van de langere behandelingstijd, de kosten van het materiaal en het onderzoek hiernaar.

Tanden witter maken

Wilt u uw tanden witter maken? Het is mogelijk om een verkleuring op te vangen door gebruik te maken van de tanden facings. U kunt er daarnaast echter ook voor kiezen om uw tanden te laten bleken en vervolgens de facings te gebruiken om alle tanden mooi met elkaar in lijn te brengen. Op die manier zorgt u ervoor dat u een prachtige witte glimlach heeft, zonder dat er sprake is van oneffenheden. Zorg met tanden facings voor de prachtige afwerking van uw gebit, zodat hier niets op aan te merken valt en u vol vertrouwen breeduit kunt lachen op het volgende feestje.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →