Tanden polijsten

Laat uw tanden polijsten, zodat deze een wittere tint krijgen. Houd er rekening mee dat dit iets anders is dan het daadwerkelijk witten van uw tanden. U kunt daarvoor gebruik maken van een middel om uw tanden te bleken, terwijl het polijsten van uw tanden zich puur richt op het reinigen, waardoor er gelige vervuiling verdwijnt en uw tanden er witter uit zullen zien. Laat uw tanden polijsten door de tandarts, zodat u zonder de toevoeging van bijzondere middelen toch kunt rekenen op een mooie en stralende witte glimlach.
Naar de Tandenbleeksets →

Verwijderen van tandsteen

Laat uw tanden polijsten en zorg er op die manier voor dat de tandarts het vuil van uw tanden kan verwijderen. Tijdens het polijsten richt hij of zij zich als het ware op het tandplak dat tandsteen begint te worden. Het gaat om materiaal dat nog niet verkalkt is, waardoor het een mindere hardheid heeft dan het tandsteen zelf. Aan de andere kant zorgt dit materiaal al wel voor een gelige kleur, waardoor uw gebit er als geheel minder wit uit zal zien. Door uw tanden te polijsten worden deze weer wat witter, zonder dat er bijvoorbeeld een bleaching plaats zal vinden.
Tanden polijsten

Grove tandpasta

Tijdens het tanden polijsten maakt de tandarts gebruik van een soort elektrische tandenborstel, zoals je daar thuis wellicht ook mee werkt. Het verschil is echter dat hier tijdens het polijsten ook een meer grove tandpasta bij komt kijken, die ervoor zorgt dat het mogelijk is om de tandplak op een grondige manier te verwijderen. U richt zich tijdens het polijsten op de tandplak die tandsteen dreigt te worden, waardoor u deze zelf niet goed meer kunt verwijderen met poetsen. Het tanden polijsten vormt op die manier een meer grondige behandeling, ten opzichte van het poetsen dat u goed zelf kunt doen.

Vergeling door tandplak

Op het moment dat zich tandplak op uw tanden vormt zal er een wat gelige kleur ontstaan. Het is zelf goed mogelijk om dit in ieder geval grondig te verwijderen, bij voorkeur door gebruik te maken van een elektrische tandenborstel. Sommige van deze modellen kunnen u zelfs helpen uw tanden te polijsten. Gebruik in dat geval tevens een speciale tandpasta, om tot het optimale resultaat te komen. Op die manier kunt u uw tanden polijsten en zorgt u er daarmee voor dat u uw tanden witter kunt maken, door deze grondig schoon te maken.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →