Tanden witter maken?

Tanden witter maken? Het is van belang om uw tanden meerdere keren per dag goed te poetsen, om deze mooi schoon te houden. Wilt u uw tanden witter maken? Dan kunt u gebruik maken van een complete tandenbleekset, kunt u uw tanden poetsen met een speciale whitening tandpasta, of kunt u gebruik maken van de strips die u over uw tanden kunt plaatsen. U kunt uw tanden witter maken en er met een paar tinten lichter voor zorgen dat u kunt rekenen op een stralende glimlach, waardoor u zich daar nooit meer voor hoeft te schamen.
Naar de Tandenbleeksets →
Tanden witter maken

Gebruik van tandenbleeksets

U kunt allereerst thuis uw tanden witter maken door gebruik te maken van een van de tandenbleeksets. U zorgt er daarmee voor dat u gebruik maakt van bijvoorbeeld een bitje met een gel, of aan de andere kant van een handige bleekpen. U zorgt er hiermee voor dat u een speciale gel op uw tanden aan kunt brengen, die ervoor zorgt dat de vlekken op uw tanden oplossen en er een meer witte tint ontstaat. U kunt heel eenvoudig en veilig uw tanden witter maken, om er daarmee voor te zorgen dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de kleur van uw tanden.

Tanden poetsen

Wilt u uw tanden witter maken, maar daarvoor geen gebruik maken van ingrijpende veranderingen? Het is tevens mogelijk om een whitening tandpasta aan te schaffen, waardoor u uw tanden witter kunt maken door deze simpelweg goed te poetsen. In de tandpasta zitten een speciale stof, die lijkt op de gel die u kunt gebruiken voor het bleken van uw tanden. Dit betekent dat u tijdens het poetsen iedere keer werkt aan een meer witte tint. Het tanden witter maken duurt op deze manier wat langer, maar de ingreep is aan de andere kant minder ingrijpend en hoeft ook nauwelijks wat te kosten.

Tanden witter maken met strips

Ten derde kunt u uw tanden witter maken door gebruik te maken van handige whitening strips. U kunt deze over uw tanden plaatsen en er daarmee voor zorgen dat de speciale gel goed op de tanden terecht zal komen. Laat de strips een tijdje zitten, om het materiaal goed in te laten werken. Door regelmatig gebruik te maken van de strips zorgt u ervoor dat uw tanden daadwerkelijk een paar tinten lichter zullen worden. U kunt zelf uw tanden witter maken, door gebruik te maken van een van de opties en de producten eenvoudig online te bestellen.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →