Goedkoop tanden bleken?

Goedkoop tanden bleken? Wilt u goedkoop uw tanden bleken, bijvoorbeeld omdat u wel witte tanden wilt, maar u de hoge kosten van de tandarts niet kunt betalen? Het is nu uitstekend mogelijk om dit gewoon thuis te doen, waardoor het bovendien niet nodig is om het risico te nemen en af te reizen naar een van de schoonheidssalons. In plaats daarvan zorgt u er zelf voor dat u weer een stralende witte lach zal hebben, die u graag aan de rest van uw vrienden, kennissen, familie en de rest van de wereld laat zien.
Naar de Tandenbleeksets →

Goedkoop tanden bleken bij de schoonheidssalon

U kunt goedkoop uw tanden bleken door langs te gaan bij een schoonheidssalon. Houd er echter rekening mee dat de Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT) dit afraadt. Men is duidelijk niet tevreden over de kwaliteit. Dit heeft vooral te maken met het feit dat men er met professionele materialen aan de gang gaat, terwijl de ervaring om dit goed te kunnen doen mist. Het is in veel gevallen beter om zelf thuis aan de slag te gaan met het tanden bleken, of contact op te nemen met uw tandarts.

Tanden bleken bij de tandarts

U kunt uw tanden bleken bij de tandarts, om er op die manier voor te zorgen dat u een stralende witte lach krijgt. Houd er echter rekening mee dat de kosten gemakkelijk op kunnen lopen tot ongeveer €350. Is dit een bedrag dat u wilt betalen om uw tanden te laten bleken? De meeste Nederlanders vinden de kosten te hoog liggen en gaan daarom op zoek naar een alternatief. Het mooie is dat u dit maar iets meer dan €10 hoeft te kosten en dat u er op die manier voor zorgt dat u een prachtig resultaat kunt bereiken.

Thuis tanden bleken

U kunt gewoon thuis uw tanden bleken, waardoor u de deur daar niet langer voor uit hoeft. In plaats daarvan is het voldoende om het product 5 dagen lang te gebruiken, 10 minuten per dag. U zorgt er met de speciale gel en een LED-lamp voor dat uw tanden als het ware schoonspoelen. De vlekken die u er met het tanden poetsen niet vanaf kunt krijgen verdwijnen nu wel, waardoor uw tanden een paar tinten lichter worden. U zorgt daar gewoon zelf voor en de resultaten vanuit Amerika geven op een mooie manier aan dat dit een heel interessante methode is.

Eenvoudig en goedkoop tanden bleken

U kunt eenvoudig en goedkoop zelf uw tanden bleken, waardoor u het gewoon een keer uit kunt proberen. Zou het niet werken? Dan loopt u maar nauwelijks risico en weet u in ieder geval zeker dat u geen honderden euro’s kwijt bent. U zal echter merken dat u het product na het eerste gebruik ook aan anderen aan gaat raden. Het product heeft zich op die manier kunnen ontwikkelen, waardoor ook u nu de mogelijkheid heeft om er gebruik van te maken. Ga zelf uw tanden bleken en zorg voor een stralend witte lach waar u trots op kunt zijn.

Vandaag besteld is morgen in huis! Gratis verzending.
Naar de Tandenbleeksets →